top of page

Sponsoren

Voor een stabiele ontwikkeling in groei en kwaliteit van het orkest is het noodzakelijk dat een groter deel aan inkomsten een vast en verzekerd karakter krijgt, u kunt ons hierbij helpen door sponsor te worden!

Daartoe heeft het bestuur een drietal sponsorpakketten ontwikkeld
(A-, B- en C-sponsoren) met bijbehorende privilegepakketten, die het bestuur graag toelicht in een persoonlijk gesprek.

Hiernaast kunt u zien welke organisaties ons financieel steunen, wilt u ons ook steunen? Stuurt u dan een mail naar: info@somh.nl

Onze dank is groot!

Onze sponsoren

Wij zijn erg blij met onze sponsoren en vinden het belangrijk om deze te benoemen op onze website!

Bedankt!:

Itepro B.V. 
- Gemeente Zuidplas

- Rabobank


Sponsor mee!

Sponsor ons ook door via onderstaande button je online inkopen te doen (o.a. Bol.com, HEMA, Marskramer, BCC, studieboeken en heel veel andere winkels). Je helpt ons er enorm mee!

zuidplas.png
stichting.jpg
SZNZ.png
rabpp.png

Vrienden van Kamer Orkest Midden Holland

Kamer Orkest Midden Holland voert zowel moderne als klassieke werken uit. Het orkest is gericht op gevorderde amateurs vanaf 16 jaar en semi-professionele musici. De ambitie van het orkest is om door te groeien naar een symfonie orkest met een volwaardige bezetting.
Het orkest biedt diverse leerstoelen voor talentvolle musici onder 16 jaar.

Word vriend!

Wilt u ons steunen en meer betrokken raken bij het Kamer Orkest Midden Holland? Word dan voor een bedrag van € 35,- (of meer) per jaar vriend! De Vrienden hebben als doel het orkest en het publiek dichter bij elkaar te brengen. Daarbij zijn de Vrienden een financiële steun in een tijd waarin cultuur niet meer vanzelfsprekend is en maken Vrienden het mede mogelijk, dat Kamer Orkest Midden Holland kunnen blijven bestaan en ontwikkelen. Voorbeelden van activiteiten die door de Vrienden worden ondersteund zijn:

  • het inhuren van repetitoren en remplaçanten

  • aanschaf en huur van instrumenten en bladmuziek

  • bijzondere projecten

  • concerten in samenwerking met andere cultuurvormen

 

Als vriend ontvangt u onze nieuwsbrief en informeren wij u over onze concerten en de aanbiedingen waarvan u kunt profiteren.

 

Word nu vriend en mail naar info@somh.nl om uzelf aan te melden!

 

Wij zijn u enorm dankbaar! 

 

 

bottom of page